Theo Thijssen

Bedrijfsadviseur

Theo is een allround adviseur met brede ervaring op zowel financieel, fiscaal, als juridisch gebied. Gedurende zijn loopbaan heeft hij praktisch met alle aspecten van de accountancy en fiscaliteit ervaring opgedaan. Gestart in 1977 als junior accountant heeft hij zich in de jaren 90 gaandeweg ontwikkeld tot een allround adviseur die zich gespecialiseerd heeft als bedrijfsadviseur.

In de dagelijkse praktijk houdt hij zich bezig met het adviseren en begeleiden van ondernemers bij het realiseren van hun doelen, zowel op financieel als bedrijfseconomisch gebied. Hij fungeert daarbij als ondernemer, adviseur en klankbord, kortom als sparring partner voor zijn cliënten. Daarnaast is hij voornamelijk actief bezig met bedrijfsuitbreidingen, overnamebegeleiding en financieringsvraagstukken.

In 1991 trad Theo toe als partner van De Hooge Waerder. Hij beschouwt zichzelf als een gedreven realist die kwaliteit wil leveren en van aanpakken weet met als devies: “handen uit de mouwen en twee benen op de grond”.

Vondellaan 4a
1942 LJ Beverwijk
Tel. 0251 22 97 52
Mob. 06 20 59 78 48
E-mail tthijssen@dehoogewaerder.nl