Search

Brengt de zaak verder

Referentie: Zoekhelden

De onderneming
Zoekhelden is in 2011 gestart als mediabureau dat zich onder meer bezig houdt met media advies, website analyses, marketingplannen, maar ook trainingen, workshops en detachering bij klanten op kantoor. Het bureau telt 15 helden en groeide de laatste tien jaar van search advertising agency door naar een full-service media agency.

De Intracto Group is ontstaan en gevormd in België. Intracto geeft als digital agency de ondernemingen van morgen vorm op gebied van marketing, strategie, communicatie en technologie. Bij de groep zijn circa 1.500 medewerkers werkzaam, die samen komen op diverse campussen in België en Nederland waar talent samen gebracht wordt op het gebied van technologie, strategie, marketing, inhoud en creatie.

De transactie
De directie van Zoekhelden stond er na 10 jaar van groei voor open om de onderneming samen met een nieuwe partner naar het volgende niveau te tillen. De Intracto Group is bezig met een buy & build-strategie met financiële steun van investeerder Waterland. Zoekhelden verkrijgt als onderdeel van de Intracto Group toegang tot een sterk internationaal netwerk van gespecialiseerde bureaus.

DHW Corporate Finance heeft Marc en Marcel bijgestaan in het verkooptraject voor wat betreft de onderhandelingen met de koper en de totstandkoming van de relevante transactiedocumentatie.

Website
De website van Zoekhelden is https://www.zoekhelden.nl/ en de website van Intracto is https://www.intracto.com/nl-be en https://www.intracto.group/

zoekhelden

DEEL DIT BERICHT