Search

Brengt de zaak verder

Referentie: Woonstudio Boon

DHW Corporate Finance heeft de heer en mevrouw Boon bijgestaan in een verkooptraject waarbij 100% van de aandelen in Woonstudio Boon zijn verkocht.

De onderneming
GZ OfficeXperience heeft middels Jilula Beheer B.V. een 100% belang genomen in Woonstudio Boon B.V. Door deze strategische overname kan GZ OfficeXperience zijn marktpositie verder versterken. De samenwerking van GZ OfficeXperience en Woonstudio Boon met een gezamenlijke –60 jaar- ervaring biedt een ongeëvenaard platform voor innovatieve, inspirerende en functionele woon-, werk- en zorgomgevingen. Klanten kunnen nu niet alleen profiteren van het bewezen vakmanschap van GZ OfficeXperience maar ook van de unieke meerwaarde die Woonstudio Boon al ruim 20 jaar realiseert.

Woonstudio Boon is toonaangevend in de diverse vloerafwerkingen, raamdecoratie, meubilair en styling. Ook voor GZ OfficeXperience B.V. die complete kantoor-, en projectconcepten ontwerpt en realiseert is dit een grote aanwinst.

De transactie
DHW Corporate Finance heeft de Verkopers op alle onderdelen bijgestaan in het verkooptraject aan Jilula. De werkzaamheden bestonden onder meer uit het begeleiden van de onderhandelingen, het doorrekenen van de verschillende verkoopscenario’s en het coördineren van het due diligence onderzoek uitgevoerd door Koper en het opstellen en nader uitwerken van de opgestelde documentatie en contracten.

De website van Woonstudio Boon is: www.woonstudioboon.nl

Persoonlijke note:
Het verkopen van je bedrijf is geen dagelijkse kost. Er komt veel bij kijken op vlakken waar je zelf geen kennis van hebt en waar je, naast het leiden van je drukke bedrijf, ook geen tijd voor hebt. Na verschillende partijen te hebben gevraagd, besloten we de verkoop van ons mooie bedrijf onder te brengen bij De Hooge Waerder. De korte lijnen, kennis en ervaring en begrote kosten voor de verkoop, hebben hierin voor ons de doorslag gegeven. Met een jaar was alles rond en was de overname een feit. We zijn uitermate tevreden over hoe het gehele proces is verlopen.

DEEL DIT BERICHT