Search

Brengt de zaak verder

Referentie: We Scan Factory B.V.

DHW Corporate Finance heeft Julia Klaver en Edwin Dommershuizen van We Scan Factory B.V. uit Amsterdam bijgestaan in een financieringstraject om nieuw groeikapitaal te verwerven.

De onderneming
We Scan Factory B.V. is onder de labels Bakker Media Center en Trigger actief in het digitaliseren van analoog beeld en audio materialen zoals film, tapes, foto’s, negatieven en dia’s. Er wordt gewerkt voor bedrijven en particulieren. 8 mm films, videobanden, cameratapes, dia’s, foto’s, negatieven maar ook audiomateriaal als cassettebandjes, elpee’s, singletjes en bandrecorderspoelen kunnen gedigitaliseerd worden. Ook kan WSF duplicaten van dvd en cd verzorgen, in kleine en grote aantallen.

De onderneming is reeds actief sinds 1991 en is momenteel gevestigd in een huurpand in Amsterdam en hoofdzakelijk actief in Nederland en in België.

De transactie
De onderneming was op zoek naar externe financiering voor uitbreiding van de capaciteit van met name de video afdeling. Uiteindelijk is gekozen voor een gedeeltelijke herfinanciering, waarbij een deel van de bestaande financieringen zijn omgezet in een nieuwe lening verstrekt via crowdfunding platform Collin Crowdfund. Met deze uitbreiding kan We Scan Factory haar groei ambities realiseren en haar positie in de markt versterken.

Website
De websites van We Scan Factory zijn www.bakkermediacenter.nl en www.trigger.nl.

We scan factory

DEEL DIT BERICHT