Search

Brengt de zaak verder

Referentie: Transportbedrijf Dekker-Waarland B.V.

DHW Corporate Finance heeft Robbert Dekker bijgestaan in een traject van overname van de aandelen van zijn ouders in Transportbedrijf Dekker-Waarland B.V., gevestigd te Waarland.

De onderneming

Transportbedrijf Dekker-Waarland is een echt familiebedrijf welke reeds bestaat sinds 1924. De onderneming houdt zich bezig met de exploitatie van een transport- en expeditiebedrijf / goederenvervoer over de weg en is gevestigd in Waarland. Het soort transport is met name de distributie van bloembollen / lelies en bouwmaterialen en dan hout- en plaatmateriaal in het bijzonder. Bij de onderneming werken momenteel inclusief de ondernemer zelf 8 mensen, waarvan 6 chauffeurs. Het wagenpark van de onderneming bestaat uit 6 vrachtwagens.

De transactie

In 2018 heeft zoon Robbert Dekker, die al jaren werkzaam was bij de onderneming, het bedrijf overgenomen van zijn ouders. DHW Corporate Finance heeft Robbert bijgestaan in een proces van transactiebegeleiding en financiering. Gebruik makend van alle fiscale faciliteiten zoals die er op dit moment zijn, is een optimale transactie opgezet, waarbij uiteindelijk zowel de kopende als de verkopende partij tevreden zijn met het behaalde resultaat. In nauwe samenwerking met de huisbankier is vervolgens ook een passende financieringsoplossing uitgewerkt, die niet alleen passend is voor de overname, maar ook naadloos aansluit bij de toekomstige investeringen in het wagenpark.

Website

De website van Transportbedrijf Dekker-Waarland is https://dekkerwaarland.nl/.

Dekker waarland

DEEL DIT BERICHT