Search

Brengt de zaak verder

Referentie: Stam Gerechtsdeurwaarders

DHW Corporate Finance heeft mevrouw Bierlee bijgestaan in een aankooptraject (Management buy-out) van een 100% belang van C.W.M. Stam Beheer uit Purmerend.

De onderneming
Tamara Bierlee heeft middels haar persoonlijke holding Stam Gerechtsdeurwaarders en Incasso B.V. overgenomen.
Stam Gerechtsdeurwaarders en Incasso (hierna te noemen Stam) is sinds 1997 actief als gerechtsdeurwaarder, op gebied van incasso en juridische dienstverlening. Dit doen ze door middel van snelheid, doelmatigheid en de persoonlijke aanpak welke hoog in het vaandel staat. Met deze aanpak staat Stam inmiddels al 25 jaar veel MKB-ers, overheidsinstellingen, woningcorporaties en medische- en paramedische instellingen terzijde. Stam biedt haar opdrachtgevers een landelijke dekking met als basis de regio’s Amsterdam, Haarlem en Noord-Holland boven het Noordzeekanaal, inclusief Texel.

De transactie
DHW Corporate Finance heeft de Koper op alle onderdelen bijgestaan in het aankooptraject van Stam. De werkzaamheden bestonden onder meer uit het begeleiden van de onderhandelingen, het doorrekenen van de verschillende koopscenario’s en het coördineren van het due diligence onderzoek uitgevoerd door Koper en het controleren en nader uitwerken van de opgestelde documentatie en contracten.

De website van Stam Gerechtsdeurwaarders en Incasso is www.stamdeurwaarders.nl

“Ik heb bijna anderhalf jaar lang met Bas samengewerkt in het overname traject en ik kan hem niet anders omschrijven dan accuraat, scherp, kundig en oplossingsgericht. Hij heeft mij ondersteund in een wereld die tot daarvoor voor mij onbekend was en heeft mij daar goed in begeleid. De lijnen waren kort, Bas communiceerde helder en transparant en hij voelde de onderlinge sfeer prima aan en heeft hiermee bijgedragen aan een succesvolle overname”

DEEL DIT BERICHT