Search

Brengt de zaak verder

Referentie: Sportcentrum Oudenrijn B.V.

DHW Corporate Finance heeft Rob Veldhuis bijgestaan in een traject van intensieve begeleiding en monitoring van de financiële prestaties van Sportcentrum Oudenrijn B.V., gevestigd te Vleuten – De Meern.

De onderneming
In het hart van Leidsche Rijn, in Vleuten – De Meern, vlakbij Utrecht kun je bij Sportcentrum Oudenrijn terecht voor fitness, health, tennis, padel en squash. Het multifunctionele sportcentrum heeft een Fitness & Healthclub welke bestaat uit 3 verdiepingen en beschikt ook over 5 binnentennisbanen, 3 squashbanen, 2 padelbanen, een sportzaal en 6 all-weather buitentennisbanen met écht gravel . Tevens is er een grand-café waar na het sporten genoten kan worden van een drankje of een hapje. De onderneming wordt sinds 2003 gerund door Rob Veldhuis. Hij doet dit samen met een team van meer dan 40 enthousiaste en betrokken medewerkers.

De werkzaamheden
DHW Corporate Finance heeft de ondernemer bijgestaan in een meerjarig traject van intensieve bedrijfsbegeleiding en monitoring van de financiële prestaties. Naast het kritisch beoordelen van de opgestelde exploitatie- en liquiditeitsbegrotingen en het evalueren van de realisaties fungeerde DHW Corporate Finance als kritisch klankbord en sparringpartner bij de strategische keuzes van de onderneming. Ook traden zij op als adviseur richting de financiers van de onderneming en verzorgden zij de noodzakelijke informatievoorziening naar de financiers op een wijze die bij de financiers vertrouwen schonk, waardoor dat in belangrijke mate heeft bijgedragen aan de instandhouding en uitbreiding van de verstrekte financiering.

Website
De website van Sportcentrum Oudenrijn is www.sportcentrumoudenrijn.nl.

Sportcentrum-Oudenrijn

DEEL DIT BERICHT