Zoek

Brengt de zaak verder

Referentie: Sigma Solutions B.V. uit Alkmaar

DHW Corporate Finance heeft Fabian van Knijff van Sigma Solutions B.V. uit Alkmaar bijgestaan in een traject waarbij een tweetal medewerkers zijn gaan participeren in het bedrijf om gezamenlijk de onderneming naar het volgende niveau te brengen.

De onderneming
Sigma Solutions is dé Online Business Partner voor de handelende en producerende B2B onderneming. Met een team van betrokken specialisten en een toolbox vol slimme oplossingen zorgt Sigma Solutions ervoor dat online meetbaar en met positief rendement bijdraagt aan de groei van bedrijven. De onderneming is gestart in 2003 en heeft inmiddels vestigingen in Alkmaar en Amersfoort. Er werken meer dan 15 betrokken online specialisten bij het bedrijf.

De transactie
De onderneming is de afgelopen jaren flink gegroeid en de DGA had de wens om een aantal medewerkers te binden aan het bedrijf en mee te laten profiteren van de toekomstige groeimogelijkheden. Hiertoe is in overleg met DHW Corporate Finance een participatieplan opgezet, op basis waarvan de randvoorwaarden zijn bepaald voor toekomstige participatie in het bedrijf. In overleg met de DGA en de beoogde toetreders zijn vervolgens prognoses en waarderingsmodellen opgezet om het potentieel voor de toekomst in kaart te brengen. In overleg met de Juristen van De Hooge Waerder zijn de onderlinge afspraken verder uitgewerkt in een koopovereenkomst en een aandeelhoudersovereenkomst.

Website
Online Business Partner Sigma Solutions

DEEL DIT BERICHT