Search

Brengt de zaak verder

Referentie: Schoonewil Techniek B.V.

DHW Corporate Finance heeft Dirk Schoonewil van Schoonewil Techniek B.V. uit Alkmaar bijgestaan in een financieringstraject ten behoeve van de realisatie van een nieuw te bouwen bedrijfspand in Alkmaar.

De onderneming
Schoonewil Techniek is een groothandel gespecialiseerd in overige bouwmaterialen, met name gericht op de afbouwbranche. De onderneming levert (zowel huur als koop), keurt en onderhoudt machines, onderdelen, gereedschappen en toebehoren voor stucadoors, schilders, egailiseer bedrijven en beton reparatie bedrijven. Denk hierbij bijvoorbeeld aan gips- en spackspuiten, egaline- en mortelpompen, mengers, mixers en schuurmachines, etc. De onderneming is gevestigd in Alkmaar en bestaat al sinds 1977. Bij de onderneming zijn momenteel 8 medewerkers werkzaam.

De transactie
Ten behoeve van een verdere groei van de activiteiten wilde de onderneming voor eigen gebruik een nieuwbouw bedrijfspand realiseren in Alkmaar. DHW Corporate Finance heeft de ondernemer bijgestaan in het financieringstraject en de uitwerking van een financieringsaanvraag inclusief prognoses. Uiteindelijk heeft de huisbankier van de onderneming de gevraagde financiering conform verzoek van de ondernemer verstrekt.

Website
De website van Schoonewil Techniek is https://schoonewiltechniek.nl/

Schoonewil-Techniek

DEEL DIT BERICHT