Search

Brengt de zaak verder

Referentie: Runnersworld Amsterdamse Bos

DHW Corporate Finance heeft Bas Stigter van Runnersworld Amsterdamse Bos bijgestaan bij de verkoop van zijn winkel in sportartikelen in Amstelveen.

De onderneming
Runnersworld is een franchiseketen van toonaangevende hardloopspeciaalzaken in Nederland. Bij Runnersworld kun je terecht voor de hoogste kwaliteit aan hardloopartikelen en deskundig en persoonlijk advies op hardloopgebied. Een geavanceerde loop- en voetanalyse met video speelt daarbij een belangrijke rol. Wedstrijdatleten, recreatieve lopers en wandelaars vinden zo altijd de schoenen die het best bij hun loopstijl passen. Runnersworld is door de consument zeven keer uitgeroepen tot de Beste Winkelketen Sport: in 2007, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014 en 2018.

Bas Stigter heeft de Runnersworld winkel in 2015 overgenomen van zijn vader en sindsdien met veel plezier geëxploiteerd. Onder leiding van Bas heeft de winkel een mooie groei doorgemaakt. Bas is nu toe aan een volgende uitdaging en heeft hierom besloten de winkel over te dragen.

De transactie
DHW Corporate Finance heeft Bas Stigter bijgestaan in het verkoopproces, onder andere bij de indicatieve waardebepaling van de onderneming, het beoordelen van binnenkomende biedingen, het opstellen van de transactiedocumentatie en middels het fungeren als sparringspartner voor de verkoper gedurende het gehele traject.

Website
De website van Runnersworld Amsterdamse Bos is: https://www.runnersworld.nl/nl/vind-een-winkel/details/runnersworld-amsterdamse-bos/ 

DEEL DIT BERICHT