Search

Brengt de zaak verder

Referentie: Restaurant Olivijn

DHW Corporate Finance heeft Meesterkok Menno Post bijgestaan in een traject van opstart van een nieuw Restaurant in Haarlem onder de naam Olivijn.

De onderneming
SVH-Meesterkok Menno Post, voormalig tweesterrenchef van De Bokkendoorns, heeft in juli 2018 zijn eigen restaurant geopend. Restaurant Olivijn in de Kleine Houtstaat 70 in Haarlem, biedt een ware gastronomische belevenis in een ontspannen huiselijke sfeer. Restaurant Olivijn brengt topgastronomie en kunst samen in een van de oudste panden van Haarlem. Menno is al meer dan 20 jaar werkzaam bij (sterren)restaurants uit het hogere segment en werkt met een menu én a la carte in de stijl Frans, Haute cuisine en Modern Europees. Menno heeft met zijn team binnen 5 maanden na opening een eerste Michelin ster behaald, een enorme prestatie.

De transactie
DHW Corporate Finance heeft Menno Post bijgestaan in een overnametraject met de vorige eigenaar van het restaurant, onderhandelingen met de verhuurder van de locatie en de financieringsaanvraag voor overname, opknappen en opstart van het nieuwe restaurant. De uiteindelijke financieringsoplossing betreft een mooie mix van eigen kapitaal, een bankfinanciering en een bijdrage van diverse leveranciers en relaties.

Website
De website van Restaurant Olivijn is www.olivijn.nl.

Olivijn

DEEL DIT BERICHT