Search

Brengt de zaak verder

Referentie: Regioplan beleidsonderzoek

DHW Corporate Finance heeft vier werknemers bijgestaan in een aankooptraject van het 100% belang in R&C Beleidsondersteuning middels een Management buy-out.

De onderneming
De vier werknemers hebben een 100% belang genomen in R&C Beleidsondersteuning B.V. (holding) met daaronder de werkmaatschappij Regioplan Beleidsonderzoek B.V. Door deze overname kan Regioplan verder bouwen aan een professionele en toekomstbestendige organisatie waarbij de oud-eigenaren weten dat de onderneming wordt overgedragen aan capabele opvolgers en waarbij de kopers een mooie kans krijgen om te gaan ondernemen binnen een markt en onderneming die ze kennen.

Regioplan helpt haar opdrachtgevers bij het onderzoeken, uitvoeren en ontwikkelen van beleid. Dit doet zij al sinds 1984 en daarmee zijn zij een van de langst bestaande, volledig op beleidsondersteuning gespecialiseerde bureaus in Nederland.

De transactie
DHW Corporate Finance heeft de Kopers op alle onderdelen bijgestaan in het aankooptraject. De werkzaamheden bestonden onder meer uit het begeleiden van de onderhandelingen, het doorrekenen van de verschillende koopscenario’s, het schrijven van een financieringsmemorandum en het uitwerken van de documentatie en contracten.

De website van Regioplan is: https://www.regioplan.nl

Persoonlijke note:
“DHW heeft bijgedragen aan een overnameproces waarin kopers en verkopers steeds goed met elkaar in overleg zijn gebleven vanuit een gedeeld belang om een stabiele toekomst voor Regioplan veilig te stellen.”

DEEL DIT BERICHT