Search

Brengt de zaak verder

Referentie: Picobello

DHW Corporate Finance heeft Barry van Wijngaarden Lindhout van Kits Oonlie uit Heiloo bijgestaan in een overnametraject van kinderdagverblijf Picobello uit Alkmaar.

De onderneming
Kits Oonlie is een particuliere organisatie die zich bezighoudt met het aanbieden van kwalitatief hoogwaardige kinderopvang en buitenschoolse opvang voor kinderen van 0 tot en met 12 jaar. De onderneming heeft momenteel 12 vestigingen in Heiloo, Limmen en Alkmaar. Kits Oonlie is per 1 september 2020 trotse eigenaar van kinderdagverblijf Picobello in Alkmaar. Kinderdagverblijf Picobello bestaat uit drie groepen (baby-, dreumes- en peutergroep), waar ongeveer 15 medewerkers werkzaam zijn.

De transactie
Barry is als eigenaar van een groep van kinderdagverblijven voortdurend op zoek naar nieuwe vestigingen op nieuwe locaties die passen bij de bestaande filosofie van Kits Oonlie. Picobello in Alkmaar was zo’n onderneming. DHW Corporate Finance heeft Barry bijgestaan in het aankooptraject, inclusief waardebepaling, onderhandelingen met de verkopers, boekenonderzoek en financieringsaanvraag. De financieringsaanvraag was extra complex omdat deze naast de overname ook betrekking had op een tweetal andere investeringen in onroerende zaken die gelijktijdig actueel waren.

Website
De website van Kits Oonlie is www.kits-oonlie.nl

DEEL DIT BERICHT