Search

Brengt de zaak verder

Referentie: Novitalia B.V.

DHW Corporate Finance heeft Angelo Galantino van Novitalia B.V. uit Amsterdam bijgestaan in een traject waarbij hij een samenwerking is aangegaan met Arnoud Zuijdendorp, die aandeelhouder is geworden in het bedrijf en tevens benoemd is als directeur.

De onderneming
Novitalia B.V. is een in Italian food gespecialiseerde groothandel en foodservice onderneming gevestigd in Amsterdam. Novitalia, ooit opgericht als groothandel in horeca-apparatuur in Alkmaar, bestaat al sinds 2008. De onderneming is in de loop der tijd flink gegroeid en levert alle food en apparatuur voor restaurants, delicatessenwinkels en Italiaanse culinaire liefhebbers. Verkopen vinden plaats zowel vanuit de winkel als online, aan zowel zakelijke als particuliere afnemers. Bij de onderneming zijn zo’n 20 medewerkers werkzaam.

De transactie
DHW Corporate Finance heeft Angelo Galantino bijgestaan in het volledige verkooptraject, dat wil zeggen het zoeken en benaderen van geschikte kandidaat kopers, het voeren van besprekingen en onderhandelingen, het structureren van de deal en de nieuwe organisatiestructuur, het begeleiden van het boekenonderzoek door de koper en uiteindelijk het vast leggen van de gemaakte afspraken in de diverse overeenkomsten.

Website
De website van Novitalia is www.novitalia.nl

novitalia

DEEL DIT BERICHT