Search

Brengt de zaak verder

Referentie: Muchachomalo

DHW Corporate Finance heeft Fashion Juice B.V. uit Beverwijk bijgestaan in een traject van financiering om de verdere groei van de ondernemingsactiviteiten en de ontwikkeling van een nieuw e-commerce platform te kunnen faciliteren.

De onderneming
Fashion Juice B.V. is een internationale handelsonderneming in onderkleding van het merk Muchachomalo. Alle collecties en reclame-uitingen van met het merk worden “in house” bedacht en uitgevoerd. Muchachomalo is gericht op de stoere man die geniet van het leven en die zijn eigen identiteit draagt. Het merk wordt inmiddels in 12 landen verkocht en het doel is om dit de komende periode verder uit te bouwen. Het hoofdkantoor van Fashion Juice B.V. is gevestigd in Beverwijk. Bij de onderneming werken circa 45 medewerkers.

De transactie
DHW Corporate Finance heeft de directie van Fashion Juice B.V. bijgestaan bij het opstellen en onderbouwen van de financiële projecties ten behoeve van het fiatteringsproces van de financier. De uiteindelijke financiering is tot stand gekomen middels een Crowd Funding campagne bij het platform van Geldvoorelkaar.nl.

Website
De website van Fashion Juice is www.muchachomalo.com

Muchachomalo

DEEL DIT BERICHT