Search

Brengt de zaak verder

Referentie: Marc Boers Flower Export

DHW Corporate Finance heeft Marc en Sannie Boers van Marc Boers Flower Export uit Aalsmeer bijgestaan in een traject van aankoop van 100% van de aandelen in G-Flowers en vervolgens de verkoop van een deel van haar aandelen aan Holex Flower uit De Kwakel en aan Geest Beheer te Roelofarendsveen.

De onderneming
Holex Flower, onderdeel van de Dutch Flower Group, heeft een belang in bloemenexporteur Marc Boers Flower Export genomen.

Geest Beheer heeft een belang in bloemenexporteur Marc Boers Flower Export genomen.

Resterende aandelen zijn in bezit gebleven van de oorspronkelijke aandeelhouders.
Marc Boers Flower Export exporteert bloemen over de gehele wereld en is daarnaast een sterke speler op het gebied van event- en weddingplanning. Tot hun portfolio behoren onder meer luxe hotels, luxe winkels en grote event- en weddingplanners.
Marc Boers Flower Export is opgericht in 1984 en exporteert bloemen naar o.a. de Filipijnen en Australië. Daarnaast verzorgen ze de bloemen op grotere events en trouwerijen in het buitenland.

De transactie
DHW Corporate Finance heeft de Verkopers op alle onderdelen bijgestaan in het aan- en verkooptraject aan Holex Flower en Geest Beheer. De werkzaamheden bestonden onder meer uit het begeleiden van de onderhandelingen, het doorrekenen van de verschillende verkoopscenario’s en het coördineren van het due diligence onderzoek uitgevoerd door Koper en het controleren en nader uitwerken van de opgestelde documentatie.

De website van Marc Boers Flower Export is www.marcboersflowerexport.com

Tags: De website van Holex is http://www.holex.com

DEEL DIT BERICHT