Search

Brengt de zaak verder

Referentie: Bookunited B.V.

DHW Corporate Finance heeft de directie van Bookunited B.V. uit Apeldoorn bijgestaan in een traject van een gericht due diligence onderzoek voor de overname van de activiteiten van Traveldeal uit Amsterdam.

De onderneming
Bookunited is een online reisaanbieder gespecialiseerd in het ontwikkelen en faciliteren van reis- en actie-websites, onder meer via Hoteldeal.nl, Groupactie.nl en via partners als D-reizen en De Telegraaf.

Traveldeal is een vergelijkbare onderneming die via www.traveldeal.nl reizen verkoopt. Door de integratie van www.traveldeal.nl binnen het Bookunited platform kan deze website voorzien worden van nog meer en beter aanbod dan zij al had.

De transactie
Ten behoeve van een overname van alle activiteiten heeft DHW Corporate Finance Bookunited bijgestaan in een algemeen boekenonderzoek bij Traveldeal. Doel van het uit te voeren onderzoek was primair om de Koper inzicht te verschaffen in de essentiële zaken van de doelwitvennootschap op bedrijfseconomisch, administratief en fiscaal vlak. Daarnaast diende het onderzoek als onderbouwing van de uiteindelijke overnameprijs, alsmede om richting te geven aan de door partijen nader af te spreken garanties en vrijwaringen.

Website
De website van Bookunited is www.bookunited.com en die van Traveldeal is www.traveldeal.nl

DEEL DIT BERICHT