Zoek

Brengt de zaak verder

Referentie: Balans Schoonmaak

DHW Corporate Finance heeft Achint Atwal, de DGA van Balans Schoonmaak- en bedrijfsdiensten uit Alkmaar, bijgestaan in een traject waarbij Achint de aandelen van Berko Schoonmaakdiensten B.V. uit IJsselstein heeft overgenomen.

De onderneming
Balans Schoonmaak- en bedrijfsdiensten is een full service schoonmaakbedrijf met ruim 400 enthousiaste medewerkers en actief in Amsterdam, Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht. Balans Schoonmaak- en bedrijfsdiensten reinigt dagelijks ruim 600 kantoren, bedrijfs- en winkelpanden, scholen, cleanrooms, laboratoria, zorginstellingen en appartementencomplexen (i.o. VVE’s). Voor alle schoonmaakklussen heeft Balans Schoonmaak- en bedrijfsdiensten specialisten in dienst die expert zijn in hun vakgebied.

Berko Schoonmaakdiensten is een professionele schoonmaakorganisatie, met name actief in de regio midden Nederland, die zich richt op het volledig ontzorgen van de opdrachtgevers bij het creëren en in stand houden van een schone werk- en leeromgeving. Voor zowel reguliere als specialistische reiniging in de regio Utrecht kunnen opdrachtgevers gebruik maken van de expertise van Berko.

Balans Schoonmaak- en bedrijfsdiensten heeft groei ambities en wil middels overnames van concullega’s het werkgebied en klantenbestand geleidelijk uitbreiden. De overname van Berko Schoonmaakdiensten past binnen deze groei ambities.

De transactie
DHW Corporate Finance heeft Achint Atwal bijgestaan met betrekking tot het due diligence onderzoek en de onderhandelingen over de definitieve koopprijs voor de aandelen. Na een intensief traject is er uiteindelijk tussen partijen overeenstemming bereikt.

De website van Balans Schoonmaak- en bedrijfsdiensten uit Alkmaar is: https://www.balansschoonmaak.nl/

De website van Berko Schoonmaakdiensten uit IJsselstein is: https://www.berkoschoonmaak.nl/

DEEL DIT BERICHT