Search

Brengt de zaak verder

Referentie: Art of Entertainment

DHW Corporate Finance heeft de directie van Art of Entertainment en Most Wanted uit Almere bijgestaan in een traject van verkoop van een deel van haar aandelen aan de ID&T Groep uit Amsterdam.

De onderneming
Q-dance, onderdeel van de ID&T groep, heeft 50% van de aandelen in evenementenorganisator Art of Dance en artist-agency Most Wanted DJ overgenomen.

Art of Dance is na ID&T de grootste organisator van dance-events in Nederland. Tot hun portfolio behoren onder meer de hard dance-evenementen Masters of Hardcore, Dominator, Supremacy, Syndicate en Free Festival. Op jaarbasis trekt Art of Dance meer dan 200.000 bezoekers. Het aan Art of Dance gelieerde Most Wanted DJ Agency is één van de grootste hard dance agencies in de wereld. Naast een omvangrijk artiesten roster biedt Most Wanted DJ’s onderdak aan verschillende toonaangevende platenlabels, is het expert op gebied van talent-scouting/A&R en voorziet het bedrijf in artist & brand merchandising.

Q-dance en Art of Dance organiseren al jarenlang samen het hardcore-festival Dominator.

ID&T is opgericht in 1992 en organiseert circa 80 evenementen per jaar. Onder haar paraplu vallen onder meer evenementen als Mysteryland, Amsterdam Open Air, Milkshake, Thunderdome, Defqon.1 Weekend Festival, Qlimax, Awakenings en de evenementen van b2s zoals Decibel Outdoor en Pussy Lounge.

De transactie
DHW Corporate Finance heeft de Verkopers op specifieke onderdelen bij gestaan in het verkooptraject aan ID&T. De werkzaamheden bestonden onder meer uit het begeleiden van de onderhandelingen, het doorrekenen van de verschillende verkoopscenario’s en het coördineren van het due diligence onderzoek uitgevoerd door Koper.

De website van Art of Dance is www.artofdance.nl, die van Most Wanted is www.mostwanted.dj en die van ID&T is www.id-t.com

dominator

DEEL DIT BERICHT