Zoek

Brengt de zaak verder

Referentie: Akerveld Engineering

DHW Corporate Finance heeft de heren Van der Velden en Kampstra bijgestaan in een verkooptraject van het 100% belang in Akerveld Engineering uit Akersloot.

De onderneming
Nepocon ingenieurs & adviseurs heeft middels CivielCo B.V. een 100% belang genomen in Akerveld Engineering B.V. Door deze overname kan Nepocon verder bouwen aan een professionele, toekomstbestendige organisatie waar talent het prettig vindt om te werken aan uitdagende projecten.

Akerveld is een ervaren engineeringsbureau dat onder andere actief is in de marktsegmenten infra, industrie en utiliteitsbouw. Zij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, berekenen en tekenen van complexe projecten zoals bruggen met bewegingswerken, staalconstructies en industriële machines. Hun team bestaat uit goed opgeleide specialisten. Met oog voor detail worden projecten doordacht uitgewerkt, waardoor fabricage en montage probleemloos verlopen.

De transactie
DHW Corporate Finance heeft de Verkopers op alle onderdelen bijgestaan in het verkooptraject aan CivielCo. De werkzaamheden bestonden onder meer uit het begeleiden van de onderhandelingen, het doorrekenen van de verschillende koopscenario’s, het bepalen van de herinvestering en het coördineren van het due diligence onderzoek uitgevoerd door Koper en het controleren en nader uitwerken van de opgestelde documentatie en contracten.

De website van Akerveld Engineering is: www.akerveld.nl

Persoonlijke note:
“Door een fijne wisselwerking tussen alle betrokken partijen hebben de mannen van de Hooge Waerder het voor elkaar weten te krijgen een mooie overeenkomst te sluiten. Hierbij hebben zij zich flink ingezet, om ook de laatste details goed op papier te krijgen.”

DEEL DIT BERICHT