Zoek

Brengt de zaak verder

Bart Gijsbers

Bedrijfsadviseur en divisieleider

Bart Gijsbers is opgeleid als bedrijfskundige en actief als divisieleider en bedrijfsadviseur binnen het team Corporate Finance van De Hooge Waerder op ons kantoor in Alkmaar. Hij heeft meer dan 12 jaar ervaring in het bankwezen als zakelijk accountmanager voor het Midden- en Kleinbedrijf. Zijn specialisme binnen CF is na verloop van tijd steeds meer opgeschoven richting de transactiepraktijk. Bart is nu met name actief in de begeleiding van (complexe) aan- en verkooptransacties van bedrijven. In die hoedanigheid verzorgt hij het traject van begin tot eind, met daarbij vooral ook aandacht voor ‘het verhaal achter de cijfers’.

Bart is als Register Valuator aangesloten bij het NIRV en als zodanig actief op het gebied van bedrijfswaarderingen. Dit kan zijn met het oog op een gewenste aan- of verkooptransactie, maar ook ten behoeve van geschillen tussen partijen, werknemersparticipaties, herstructureringen of recovery trajecten.

Hij tevens als gecertificeerd overname adviseur lid van de BOBB, de Beroepsorganisatie voor Specialisten in Bedrijfsoverdracht.

Kennemerstraatweg 303a
1814 GM Alkmaar
Tel. 072 518 00 00
Mob. 06 29 03 14 43
E-mail bgijsbers@dehoogewaerder.nl
Linkedin: Bart Gijsbers op linkedin

Bart Gijsbers

DEEL DIT BERICHT