Referentie – PCI Nederland

De Hooge Waerder Corporate Finance heeft de directie van PCI Holding B.V. uit Lijnden bijgestaan in het overnametraject van TARQ Holding B.V. middels uitvoering van een due diligence onderzoek.

De onderneming
Digitale werkplek- en IT-specialist PCI biedt als merkonafhankelijke leverancier diensten en producten voor werkplek- en documentautomatisering. Het bedrijf levert niet alleen de hardware en de architectuur voor de digitale werkplek, maar heeft ook een in-house financieringsoplossing, waardoor ondernemers niet hoeven te investeren wanneer zij de overstap naar de cloud willen maken.

TARQ is een Nederlandse IT Cloud dienstverlener, die vanuit datacenters in Zoetermeer en Amsterdam managed desktop-, server-, cloud-, infrastructuur-, backup- en uitwijkdiensten aanbiedt.

De overname draagt bij in het transitieproces van PCI van printleverancier naar cloudspecialist.

De transactie
De Hooge Waerder Corporate Finance heeft in opdracht van PCI bij TARQ een onderzoek verricht naar de relevante bedrijfseconomische, administratieve, fiscale en personele aspecten. Het onderzoek heeft geleid tot een Rapport van Feitelijke Bevindingen, op basis waarvan PCI en haar aandeelhouder een gefundeerde beslissing hebben kunnen nemen in het overnametraject.

Website
De website van de klant is www.pcinederland.nl en www.tarq.nl