Referentie – Goes Installaties B.V.

De Hooge Waerder Corporate Finance heeft de directie van Goes Installaties B.V. en Plooy Installatiecentrum B.V. uit Haarlem bijgestaan in een traject van bedrijfsoverdracht, waarbij uiteindelijk de aandelen van beide bedrijven zijn overgedragen aan een strategische koper.

De onderneming
Goes en Plooy zijn actief als Loodgieters- en fittersbedrijf en richten zich tevens op de installatie van sanitair en verwarming. Samen is men dé specialist in Haarlem en omstreken op het gebied van kleine loodgieters- en installatie werkzaamheden tot grotere projecten waarbij meerdere disciplines betrokken zijn. Denk daarbij aan lekkage, verstopping, de aanleg van een nieuwe CV-installatie of badkamer, dakbedekking, binnenriolering en legionellapreventie, Ventilatie- en klimaat systemen. Bij de onderneming zijn gemiddeld 20 medewerkers in dienst.

De transactie
De Hooge Waerder Corporate Finance heeft de directie van Goes en Plooy ondersteund in een verkooptraject van alle ondernemingsactiviteiten. De werkzaamheden bestonden onder meer uit een indicatieve waardebepaling, het opstellen van diverse bedrijfsdocumentatie, kopersselectie, begeleiding van de onderhandelingen en het beoordelen van diverse overeenkomsten.

Website
De website van de klant is www.goesinstallaties.nl