Referentie – Talmundo

De Hooge Waerder Corporate Finance heeft de ondernemers van Talmundo uit Den Haag ondersteund in een traject van het aantrekken van groeifinanciering bij professionele investeerders.

De onderneming
Talmundo is een snel groeiend internationaal software bedrijf dat een gebruiksvriendelijk en innovatief systeem heeft ontwikkeld dat het “onboarding proces” van nieuwe medewerkers voor bedrijven versimpelt en professionaliseert.

De transactie
Na een succesvolle start en doorontwikkeling van de software was Talmundo klaar voor de internationale doorgroei. Hiertoe was groeifinanciering wenselijk, hetgeen opgehaald is bij een professionele investeerder. De Hooge Waerder Corporate Finance heeft de ondernemers ondersteund bij het opstellen van een financieel pitchdeck en inzicht gegeven in de waarde bepalende indicatoren aan de hand van ons Kijk op waarde model.

Website
De website van de klant is http://www.talmundo.com