Referentie – Kwalitaria Stadshagen

De Hooge Waerder Corporate Finance heeft de ondernemers van Kwalitaria Stadshagen uit Zwolle ondersteund in een traject van uittreding van één van beide ondernemers.

De onderneming
Kwalitaria Stadshagen is een zeer goed lopende Kwalitaria vestiging in Zwolle. Kwalitaria is een succesvolle fastfood keten met 120 vestigingen die door de individuele ondernemers wordt gerund met ondersteuning vanuit de franchise gever.

De transactie
De ondernemers besloten na een lange succesvolle samenwerking beide een andere kant op te willen gaan en zochten begeleiding bij het uittreden van één van de ondernemers. De Hooge Waerder Corporate Finance heeft de ondernemers gezamenlijk begeleid in dit proces, specifiek bij de waardebepaling, de onderling te maken afspraken, de financiering, bepalen van de juridische structuur en tenslotte bij de totstandkoming van de diverse juridische overeenkomsten.

Website
De website van de klant is http://stadshagen.kwalitaria.nl/