Referentie – Top Sierhekwerken B.V

De Hooge Waerder Corporate Finance heeft de heer Barry van Wijngaarden Lindhout uit Heiloo ondersteund in een traject van bedrijfsovername van Top Sierhekwerken B.V. uit Opmeer.

De onderneming
Top Sierhekwerken is een bedrijf opgericht in 2002 dat zich bezig houdt met de vervaardiging, verkoop en montage van (sier-)hekwerken, poorten en aanverwante producten. Bij de onderneming werken 8 medewerkers. Alle hekwerken en poorten worden in de eigen fabriek in Opmeer geproduceerd. Er is een ruim assortiment aan standaardproducten en daarnaast is er ruimte voor maatwerk. Er worden ook automatische poortopeners en toegangscontrolesystemen aangeboden.

De transactie
De koper is al jaren actief in de branche voor kinderopvang en zocht naar mogelijkheden om zijn investeringsportfolio verder uit te breiden. De Hooge Waerder Corporate Finance heeft de ondernemer begeleid in het overnametraject (aandelentransactie), specifiek bij de waardebepaling, bij de onderhandelingen met de verkopers, bij het boekenonderzoek, bij het verkrijgen van de benodigde overnamefinanciering en tenslotte bij de totstandkoming van de diverse juridische overeenkomsten.

Website
De websites van de klant zijn www.kits-oonlie.nl en www.topsierhek.nl

header