Referentie – Curved Cuts B.V.

De Hooge Waerder Corporate Finance heeft de heer Eric Groos ondersteund bij het verkrijgen van een financiering via crowdfunding voor de aanschaf van twee hogedruk watersnijders inclusief toebehoren.

De onderneming
De activiteiten van Curved Cuts B.V. bestaan uit watersnijden van alle soorten piping, vaten en tanken voor haar opdrachtgevers in de offshore als ook in de onshore. De onderneming heeft hiervoor een zelfbedachte innovatieve techniek bedacht die het mogelijk maakt een 20″ pijp van buiten naar binnen te kunnen snijden, zonder de andere kant van de pijp te beschadigen.

De transactie
De Hooge Waerder Corporate Finance heeft de ondernemer ondersteund bij het opstellen van de financieringsaanvraag inclusief meerjaren balans-, exploitatie- en liquiditeitsprognose en uitgebreide toelichting. Daarnaast heeft De Hooge Waerder Corporate Finance opgetreden als intermediair tussen het crowdfunding platform en Curved Cuts B.V.

Website
De website van de klant is: www.groosonoffshoreservice.nl/

Curved Cuts B.V.