Referentie – Keukensale.com

De Hooge Waerder Corporate Finance heeft voor Keukensale.com diverse haalbaarheidsonderzoeken opgesteld, ter onderbouwing van de financieringsaanvragen voor de vestiging van nieuwe franchisenemers door heel Nederland.

 

De onderneming

Keukensale.com is een franchiseformule op het gebied van complete keukens, keukenapparatuur, werkbladen, tegels en keukenaccessoires. De winkels binnen de formule zijn actief in het lage/middensegment van de markt in de vorm van een keukenoutlet. Er wordt landelijke dekking nagestreefd met onder meer vestigingen in Den Helder, Leiderdorp, Apeldoorn, Hilversum, Nijkerk, Heerenveen, Almere, Leeuwarden, Breda, Heerhugowaard, Zaandam en Delft.

 

De transactie

De Hooge Waerder Corporate Finance heeft de nieuwe franchisenemers van Keukensale.com bijgestaan bij het doorrekenen van de ondernemingsplannen, het opstellen van de exploitatiebegroting en het schrijven van de financieringsaanvraag. Op verzoek van de beoogde financiers is in de aanvragen uitgebreid aandacht besteed aan de locatiekeuze, de individuele ondernemingskwaliteiten en de specifieke lokale marktomstandigheden.

 

Website

De website van de klant is www.keukensale.com