Referentie – Kamp Groep

De Hooge Waerder heeft de directie van de Kamp Groep uit Heerhugowaard begeleid bij de verkoop van Multimate Kamp Bouwmarkt aan haar twee bedrijfsleiders.

 

De onderneming

De Kamp Groep is een echt familiebedrijf welke al meer dan 140 jaar bestaat. Momenteel bestaat de Groep uit een Bouwbedrijf, een Installatiebedrijf en een Projectontwikkelingstak. De onderneming is gericht op het realiseren van kleine tot middelgrote projecten voor zowel particulieren als bedrijven en overheden. Zij is actief in zowel woningbouw als utiliteitsbouw, op het gebied van nieuwbouw, verbouw, onderhoud en renovatie.

 

De transactie

De Hooge Waerder heeft de directie van de onderneming geadviseerd en begeleid bij de verkoop van haar dochter onderneming Kamp Bouwmarkt, aangesloten bij de Multimate formule. Multimate is een keten van bouwmarkten die op franchisebasis gerund worden, op dit moment onderdeel van de Euretco Groep uit Hoevelaken, welke in 2015 haar krachten gebundeld heeft met de Duitse EK/Servicegroup.

 

Website

De website van de klant is www.kampbouwbedrijf.nl en www.installatiebedrijfburger.nl