Referentie – Algemene Aansteker Centrale Amsterdam B.V.

De Hooge Waerder Corporate Finance heeft de directie en aandeelhouders van de Algemene Aansteker Centrale Amsterdam B.V. (A.A.C.) begeleid bij een overnametraject met een Belgische collega onderneming, Etablissement Jacques F. Maes.

De onderneming

A.A.C. is een groothandel in rokersbenodigdheden, voetbalmerchandising en souvenirs gevestigd in Amsterdam-Noord. De onderneming levert binnen Nederland aan de branches voor sport, tabak, gemak, souvenir, toerisme, textiel, boekhandel, petrol en ambulante handel. In het buitenland levert men voornamelijk aan andere groothandels in rokersbenodigdheden door heel Europa. A.A.C. heeft een eigen trading kantoor in China, van waaruit het grootste deel van het assortiment geïmporteerd wordt.

De transactie

De Hooge Waerder Corporate Finance heeft de directie en aandeelhouders van A.A.C. bijgestaan in een traject waarbij een deel van de aandelen is vervreemd aan een Belgische collega. Etablissement Jacques F. Maes is een familiale onderneming in import en verdeling van sigaren en tabak, gevestigd in Saintes, België. De onderneming ontwerpt en stelt producten voor op eigen merk en verdeelt ze op de Belgische, Luxemburgse en Europese markt.

Website

De website van de klant is www.aac-online.nl