Referentie – Thup’s

De Hooge Waerder heeft Thom Hartog geholpen bij het verkrijgen van een financiering via crowdfunding voor de opstart van een pizzabakkerij en delicatessenzaak in het centrum van Alkmaar.

De onderneming

Pizzabakkerij en delicatessenzaak Thup’s is een horecazaak gevestigd op het Waagplein in het hart van Alkmaar. U kunt bij Thup’s terecht voor onder andere een heerlijke lunch, verse pizza’s, maar ook heerlijke delicatessen zoals prachtige olijfolies, wijnen, balsamico’s, Italiaanse kazen, worsten en mooie geschenken.

De transactie

De Hooge Waerder Corporate Finance heeft Thom Hartog geholpen bij het opstellen van een financieringsaanvraag bestaande uit een meerjaren, balans-, exploitatie- en liquiditeitsprognose, investerings- en financieringsbegroting, markt- en concurrentieanalyse, en een uitgebreide toelichting. Tevens heeft De Hooge Waerder Corporate Finance opgetreden als intermediair tussen het crowdfundingplatform en Thup’s.

Website

De website van Thup’s Pizzabakkerij en delicatessen is http://thups.nl/

Thup's