Search

Brengt de zaak verder

Referenties

Referentie: Woonstudio Boon

DHW Corporate Finance heeft de heer en mevrouw Boon bijgestaan in een verkooptraject waarbij 100% van de aandelen in Woonstudio Boon zijn verkocht. De ondernemingGZ OfficeXperience heeft middels Jilula Beheer B.V. een 100% belang genomen in Woonstudio Boon B.V. Door deze strategische overname kan GZ OfficeXperience zijn marktpositie verder versterken.

Lees verder »

Referentie: Bluedesk E-Business B.V.

DHW Corporate Finance heeft Barry Tempelaar en Arjan Groen van e-commerce bureau Bluedesk E-Business B.V. uit Alkmaar bijgestaan in een traject van aandelenoverdracht, waarbij Barry de aandelen van Arjan in het bedrijf heeft overgenomen.

Lees verder »

Referentie: Marc Boers Flower Export

DHW Corporate Finance heeft Marc en Sannie Boers van Marc Boers Flower Export uit Aalsmeer bijgestaan in een traject van aankoop van 100% van de aandelen in G-Flowers en vervolgens de verkoop van een deel van haar aandelen aan Holex Flower uit De Kwakel en aan Geest Beheer te Roelofarendsveen.

Lees verder »

Referentie: Balans Schoonmaak

DHW Corporate Finance heeft Achint Atwal, de DGA van Balans Schoonmaak- en bedrijfsdiensten uit Alkmaar, bijgestaan in een traject waarbij Achint de aandelen van Berko Schoonmaakdiensten B.V. uit IJsselstein heeft overgenomen.

Lees verder »

Referentie: Koppel & Go B.V.

DHW Corporate Finance heeft Mark Vermin en Ferry Maarssen bijgestaan in het voor hen spannende en uitdagende MBO-traject waarbij zij samen Koppel & Go hebben overgenomen van hun voormalige werkgever.

Lees verder »

Referentie: Marron

DHW Corporate Finance heeft Ron en Marco Schumacher van Marron Jachtbouw uit Medemblik bijgestaan in een verkooptraject van een meerderheidsbelang aan HS Steel uit Breukelen.

Lees verder »
novitalia

Referentie: Novitalia B.V.

DHW Corporate Finance heeft Angelo Galantino van Novitalia B.V. uit Amsterdam bijgestaan in een traject waarbij hij een samenwerking is aangegaan met Arnoud Zuijdendorp, die aandeelhouder is geworden in het bedrijf en tevens benoemd is als directeur.

Lees verder »
viehoff

Referentie: Viehoff Fournituren B.V.

DHW Corporate Finance heeft Dennis en Miranda Viehoff van Viehoff Fournituren B.V. uit Heerhugowaard bijgestaan in een traject waarbij zij samen hun bedrijf hebben verkocht aan het Duitse familiebedrijf JORDAN Europe GmbH.

Lees verder »
zoekhelden

Referentie: Zoekhelden

De ondernemingZoekhelden is in 2011 gestart als mediabureau dat zich onder meer bezig houdt met media advies, website analyses, marketingplannen, maar ook trainingen, workshops en detachering bij klanten op kantoor. Het bureau telt 15 helden en groeide de laatste tien jaar van search advertising agency door naar een full-service media

Lees verder »

Referentie: Sigma Solutions B.V. uit Alkmaar

DHW Corporate Finance heeft Fabian van Knijff van Sigma Solutions B.V. uit Alkmaar bijgestaan in een traject waarbij een tweetal medewerkers zijn gaan participeren in het bedrijf om gezamenlijk de onderneming naar het volgende niveau te brengen.

Lees verder »

Referentie: Picobello

DHW Corporate Finance heeft Barry van Wijngaarden Lindhout van Kits Oonlie uit Heiloo bijgestaan in een overnametraject van kinderdagverblijf Picobello uit Alkmaar.

Lees verder »
Strandbaak

Referentie: StrandBaak

DHW Corporate Finance heeft (in nauwe samenwerking met de juristen van De Hooge Waerder) de DGA van StrandBaak bijgestaan in een traject van herstructurering en herfinanciering om de onderneming gereed te maken voor verdere groei en uitbreiding van haar activiteiten.

Lees verder »

Referentie: Stichting Woonwaard Noord-Kennemerland

De Hooge Waerder Corporate Finance heeft de directie van Stichting Woonwaard Noord-Kennemerland uit Alkmaar bijgestaan in een traject van verkoop van dochteronderneming B.V. Pilaster V.v.E. Beheer, waarbij uiteindelijk middels een MBO-Transactie de onderneming wordt voortgezet door de zittende manager.

Lees verder »

Referentie: Bookunited B.V.

DHW Corporate Finance heeft de directie van Bookunited B.V. uit Apeldoorn bijgestaan in een traject van een gericht due diligence onderzoek voor de overname van de activiteiten van Traveldeal uit Amsterdam.

Lees verder »
Muchachomalo

Referentie: Muchachomalo

DHW Corporate Finance heeft Fashion Juice B.V. uit Beverwijk bijgestaan in een traject van financiering om de verdere groei van de ondernemingsactiviteiten en de ontwikkeling van een nieuw e-commerce platform te kunnen faciliteren.

Lees verder »
dominator

Referentie: Art of Entertainment

DHW Corporate Finance heeft de directie van Art of Entertainment en Most Wanted uit Almere bijgestaan in een traject van verkoop van een deel van haar aandelen aan de ID&T Groep uit Amsterdam.

Lees verder »
stam electorotechniek

Referentie: Ronax B.V.

DHW Corporate Finance heeft de directie van Ronax B.V. uit Diemen bijgestaan in een traject van bedrijfsovername van de activiteiten van Stam Elektrotechniek uit Zaandam.

Lees verder »