Referentie – PerfectBackup B.V. en Online Backup Provider B.V.

perfect_logo

De Hooge Waerder heeft de directie van PerfectBackup B.V. (PB) en Online Backup Provider B.V. (OBP) uit Heemskerk begeleid in een traject van verkoop van haar activiteiten aan een beursgenoteerde onderneming uit de Verenigde Staten van Amerika.

De onderneming

PB en OBP houden zich bezig met het leveren van (online) back-up & disaster recovery diensten, cloud diensten, hosted mail, webhosting en managed services. Haar expertise is met name gelegen in het veilig stellen van ICT Infrastructuur van bedrijven door het gebruik van specifieke hard- en software. De onderneming is gestart in 2005 en gevestigd in Heemskerk. Tot voor kort waren er een viertal mensen in dienst bij het bedrijf.

De transactie

De Hooge Waerder heeft de directie van de onderneming geadviseerd en begeleid bij de verkoop van haar activiteiten. Tot de uitgevoerde werkzaamheden behoorden onder meer een waardebepaling van de onderneming en het begeleiden van het gehele verkoopproces.

Website

De website van de klant is www.perfectbackup.nl