Referentie – Sanisale

Sanisale
De Hooge Waerder Corporate Finance heeft Sanisale.com Franchise B.V. geadviseerd bij het opzetten en uitbreiden van haar franchiseformule op het gebied van badkamers, sanitair en tegels.

De onderneming
Sanisale.com is een snel expanderende franchiseformule met landelijke dekking, gestart in 2009 en met inmiddels 20 winkels operationeel. Het streven is om door te groeien naar minimaal 30 winkels per eind 2014. het concept is gericht op het aanbieden van een totaalassortiment voor bad- en toiletruimten en tegels. Er zijn inmiddels vestigingen in Alphen aan den Rijn, Amersfoort, Amstelveen, Capelle aan de IJsel, Cruquius, Delft, Den Helder, Heerenveen, Heerhugowaard, Hilversum, Hoogeveen, Leiderdorp, Purmerend, Spijkenisse, Tilburg, Utrecht, Wormerveer, Wijchen, Zaandam en Zwaag.

De transactie
De Hooge Waerder Corporate Finance heeft samen met De Hooge Waerder Juristen geadviseerd bij het opzetten van een meest geschikte organisatiestructuur, het vormgeven van het Franchise concept en het verkrijgen van de benodigde bankfinanciering ter financiering van de gewenste groei.

Website
De website van Sanisale.com is www.sanisale.com

sanisale-winkel